Garance pro let

Připravili jsme pro Vás lety s garancíLety s garancí jsou platné pouze pro lety v Praze, na Karlštejně s v Plzni. Důvod pro garantované lety je to, že dostáváme často dotazy typu - "opravdu letíte hodinu, jak dlouho budu čekat na náhradní termín, uvidím něco během letu?" Nechci se pouštět do sporu s ostatními kolegy balonáři, ovšem tyto Vaše dotazy vycházejí ze zkušenosti po letu s někým jiným. Podobná konverzace se několikrát objevila i na našich facebookových stránkách, ale vždy se ukázalo, že se jedná o jinou společnost než jsme my. 

Proto jsme se rozhodli pro následující garance:

1.) náhradního termínu do 14 dnů

ne vždy je dobré počasí (a vy chcete zažít hezký let a také mít dobrý výhled), proto jsme nuceni některé lety zrušit a to někdy přímo na louce, bohužel, počasí se mění (o počasí napíše zvláštní blog) a je pro nás důležité, proto vám garantujeme náhradní termín do 14 dní od zrušení letu, je na vás, jestli jej využijete

2.) vhodného počasí pro let

největší vjem máte ze samotného letu, to je bezesporu, ale shodneme se na tom až po letu; před letem požadujete dobrý výhled, proto se často ptáte, zda je "něco" vidět, když vám řeknu, že sraz je ve 20 hodin; ano, to je v případě letních letů, kdy je západ po 22 hodině; v zimě zase už ve 13 hodin, startujeme a přistáváme vždy za dostatečného světla, to je nezbytná podmínka bezpečnosti letu.

Dostáváme informace o tom, že let proběhl za mlhy, deště nebo dokonce bouřky, my se snažíme těmto nevhodným meteorologickým vlivům a jevům vyhnout; že se nám to daří, svědčí naše fotky a vaše spokojenost, máme fotky s krajinou v mlze, ale jedná se o opary a země je vždy v dohledu, takže dokážeme bezpečně přistát.

3.) hodinového letu

je s podivem, že ani doba letu není dána jako standart, chápu, že ne vždy lze letět hodinu, i na našich facebookových stránkách s našimi pasažéry jsme tuto konverzaci vedli, v případě, že se jedná o kratší dobu letu, je to jen po dohodě s vámi, přesto garantujeme dobu letu minimálně 55 min

4.) proti závrati

je mnoho lidí, kteří se obávají výšky, je to přirozené, je to instinkt, který nás chrání, výšku vnímáme nepříznivě na balkoně, rozhledně, na stromě, v balonu ... tam ne a já vám garantuji, že to bude jediné místo, kde se budete cítit komfortně i 300 metrů nad zemí, ikdyž máte tyto dispozice silné, za léta, kdy se vzduchoplavbě věnuji, jsem přišel na zůsob, jak se se závratí pasažérů vyrovnat, proto s klidem garantuji, že obavu z výšky mít nebudete. Pokud ano, vrátíme vám cenu letenky v plné výši.

Navíc jsme pro vás připravili na 9.ledna besedu na téma let a výška viz blog z 5.prosince.

 

Pokud porušíme některou z garancí bez vašeho souhlasu, doplatíme vám zpět rozdíl do nejnižší ceny letenky na trhu aktuálně.

Jan Smrčka

Honza Smrčka

Vzduchoplavec oddaný létání balonem tělem i duší. Jeho letecké ambice dalece přesahují vyhlídkové lety. Ty si díky kontaktu s klienty vždycky náramně užívá, ale ve volném čase se pouští do větší „divočiny“.