Dárek pro balonáře

Nedávno mi přišel baliček.

Spíš velká obálka. Přišla z Mateřské a Základní školy v Ktiši. Ktiš je na Šumavě a děti mi poslali knížku, která byla napsána kdysi za minulého režimu. Je odborná, lehce tendenčí. Ovšem pro mně je to milý dárek a poděkování a povzbuzení. Je i s věnováním, které si nechám pro sebe. Nechci říci, že jsem na podobné dárky zvyklý, chodí mi poměrně pravidelně. Jsem za ně rád. Jsou nejlepším hodnocením toho co dělám nebo spíš jak to dělám. 

Let balonem sám o sobě je úžasný zážitek, který si s vámi užívám i já. Jsem spíš průvodcem vaším zážitkem a cením si toho, že mi krátkou chvíli svěříte svůj život. Společně potom zažijeme něco mimořádného a je prima se k tomu vrátit. Třeba i tím, že přijede paní, přiveze bábovku a přidá, pamatujete si...? Ano pamatuji. Nalétal jsem přes 3 500 hodin. Jsou na mém "hard disku" vyryty hluboko a žádný reset nebo black out je nezničí.

Proto se vracíte jak dobří holubi a já se těším na staré známé i nové tváře. A těším se i na ty dárečky.

Balonový let je krásný, že?

 

Poděkování dětem a učitelkám do Ktiše :-)

Jan Smrčka

Honza Smrčka

Vzduchoplavec oddaný létání balonem tělem i duší. Jeho letecké ambice dalece přesahují vyhlídkové lety. Ty si díky kontaktu s klienty vždycky náramně užívá, ale ve volném čase se pouští do větší „divočiny“.