Děkuji za vánoční přání

Vánoce jsou svátky vděčnosti, poděkování a především odpuštění. Tomu ale musí předcházet to, že se alespoň trochu zamyslíme nad tím, komu můžeme odpustit, co a proč…

Zamyslet se ale můžeme také nad tím, co bylo hezké a co nám přineslo milé a příjemné vzpomínky. A právě proto jsem hrdý na to, že si na nás ti, co s námi letěli balonem, vzpomenou. A nejen vzpomenou, ale i napíší. Někdo připojí dojemný popis svého zážitku s detaily, kde jejich balon vzlétl, kde přistál, co během letu viděli. Já s nimi jejich romantické vzpomínání znovu prožiji a tiše projevím vděk, že mohu být právě pilotem horkovzdušného balonu. Jiní zase jen napíší poděkování nebo gratulaci k Vánocům.

Co mne těší ale nejvíce, jsou poděkování, která napíší ti, kteří letenku pro let balonem věnovali. Často se stane, že se k nám připojí, sledují plující balon ze země, pomáhají a doprovází. Právě oni si často let balonu užijí ještě víc, než vzduchoplavci v balonu. Mají radost při nákupu letenky, při obdarovávání, ze samotného letu i z toho, jakou měli jimi obdarovaní “letci” radost. Jsou velmi vnímaví a umí si svou romantickou chvilku užít.

Chtěl bych tak touto krátkou zprávoupoděkovat všem za milá přáníčka a pozdravy. Budu na ně dlouho a rád odpovídat. Stejně tak se těším na další adepty a krásné společné prožitky.

 

Srdečně,

Honza Smrčka

Jan Smrčka

Honza Smrčka

Vzduchoplavec oddaný létání balonem tělem i duší. Jeho letecké ambice dalece přesahují vyhlídkové lety. Ty si díky kontaktu s klienty vždycky náramně užívá, ale ve volném čase se pouští do větší „divočiny“.