Máte obavu z výšky? Chápu, pojďme si o tom promluvit

Jsme přízemní tvorové. Tak je to dáno v naší DNA. "Bůh" zařídil, abychom chodili po zemi. Pokud přijdeme k místu, kde je díra a je jedno jak hluboká, máme špatný pocit. Ten pocit nás veruje před nebezpečím. Je jedním z posledních varovných instinktů, který nám zůstal z dob před polidštěním. Mimochodem zvířata poznají, kdy přijde lavina, povodeň a podobné řádění živlů a včas utečou. Lidé přestali tyto instinkty vnímat a jak jsem řekl, tento jako jeden z mála zůstal. Je pro nás přínosem. Mezi lidmi existují výjimky a jsou také lidé, kteří rádi škádlí adrenalin:

 

Obava z výšky je důvodem, proč se velké množství lidí bojí létat a mají strach zejména z balonu. Přitom let balonem je lidmi vnímán velmi pozitivně a a s hrůzou zjistí, že se hrůza během letu nedostavila a oni si let užívají.

Mám s tím dlouhou zkušenost a naučil jsem se, jak s těmito lidmi pracovat. Pokud patříte mezi tento typ lidí a chtěli byste let balonem zkusit, pojďme se sejít a já Vám rád vysvětlím, jak to s tou výškou doopravdy je a proč se Vám let bude líbit a nebudete mít žádné obavy. 

Pokud setkání absolvujete a rozhodnete se pro let se mnou, garantuji Vám, že pokud se projeví jakékoli obavy během letu přistanu a ... ale to už se domluvíme na místě.

Tak tedy těším se na setkání s Vámi 9.ledna v 17. hodin. Místo upřesním podle počtu zájemců. Přihlašte se emailem na honza@balony.cz, případně telefonem na 725 806 667 přímo mně.

Honza Smrčka

UložitUložit

Jan Smrčka

Honza Smrčka

Vzduchoplavec oddaný létání balonem tělem i duší. Jeho letecké ambice dalece přesahují vyhlídkové lety. Ty si díky kontaktu s klienty vždycky náramně užívá, ale ve volném čase se pouští do větší „divočiny“.