Nevšední zážitek pro dva

Přemýšlíte o zážitku pro vás dva? Měl by být romantický a nevšední?
 
Doba, kdy poprvé vzlétl horkovzdušný balon, byla romantiky bezesporu plná. Romány, obrazy, sochy, divadelní hry, hudba a další artefakty, to vše je naplěno romantikou, dobrou náladou a pohodou. Ano, součástí tehdejší doby byly také například dvorské intriky, ale dominovala zábava a dostatek času. A balon je dítětem té doby. Romantické doby.
 
balon-4.jpg
 
Že o balonech moc nevíte? Opravdu? Je to tím, že lety balonem nejsou zcela běžnou kratochvílí dnešní doby. A to i přesto, že je vídáme na obloze poměrně často. Balony jsou totiž obestřeny tajemstvím a neznámem. Jsou dokonce často považovány za nebezpečné. Je to snad jen proto, že o nich mnoho nevíme?
 
Víme, kolik lidí zahyne jen o víkendu na silnicích, přesto nemáme nejmenší obavu vyrazit autem kamkoli. Máme strach z výšek, ale letadly létáme jak o život. Ale o balonech nikde ani slůvko. I proto přicházejí lidé k balonu s velkými obavami. Obavami z neznáma. Když ale přistaneme, z koše je doslova nemůžeme vyndat. Odcházejí nadšení. Vystoupili ze své komfortní zóny a zjistili, že to stojí za to!
 
74E2FEA5221F4653996F59E259F6E819.jpg
 
Proto si troufnu tvrdit, že náš let balonem je nevšední zážitek, který si zaručeně užijete. A nejlépe to jde ve dvou.
 
Pokud se chcete na cokoli zeptat a dozvědět se víc, zavolejte mi na +420 725 806 667.
 
 
Těším se na shledanou v koši!
 
Váš průvodce vzdušnou říší
 
Jan Smrčka
Jan Smrčka

Honza Smrčka

Vzduchoplavec oddaný létání balonem tělem i duší. Jeho letecké ambice dalece přesahují vyhlídkové lety. Ty si díky kontaktu s klienty vždycky náramně užívá, ale ve volném čase se pouští do větší „divočiny“.