Novoroční let

Už jsme v roce 2019. Máme za sebou oslavu Silvestra. Někdo bojoval s petardami a bránil zvířátka, ale stejně to byl rachot jako kdybychom trénovali na válku. Někdo odolával svodům velkoměst, obžerství a bůh ví čem všemu, co se dá dohnat poslední den. Jsou skupiny lidí, kteří míří do nového roku se svým koníčkem. Lyžaři, běžci, otužilci. My jsme si užívali tepla domova a něchali se překvapit tím, čím nás o půlnoci překvapí obec a sousedi. Měli výdrž, zžejmě byli bohatě připraveni. Ohňostroje se přelévaly z návsi do zahrad a tam ze zahrady do zahrady. Ani v okolí se nenechali zahanbit a tak údolí Berounku radostně dunělo celou první hodinu nového roku. Chyběly jen ty kaťuše. Asi bylo co slavit. Takže vítej roku 2019!

My jsme byli celkem v klidu a svou na příležitost, podobně jako na Vánoce, jsme si počkali. Ani letos nám to nedá. A jaký byl první let? Podívejte se.

 

A jako bonus mám pro video z našeho seriálu A balonem do oblak:

 

Videa ze můžete odebírat, pokud se na koci videa přihlásíte k odběru.

Jan Smrčka

Honza Smrčka

Vzduchoplavec oddaný létání balonem tělem i duší. Jeho letecké ambice dalece přesahují vyhlídkové lety. Ty si díky kontaktu s klienty vždycky náramně užívá, ale ve volném čase se pouští do větší „divočiny“.