Novoroční předsevzetí

Na Nový rok chceme fůru věcí změnit, ale dlouho nám to obvykle nevydrží. Jsou to věci jako zhubnout, začít cvičit, přestat kouřit, vymalovat byt, konečně si koupit Ferarri, uběhnu Maraton rychleji než Macháček, dodělat školu, být hodný na maminku a neodmlouvat jí.

Když jsem jako student dělal Mikuláše, chtěli rodiče, aby 6ti letý synek slíbil, že nebude mluvit sprostě. (Odmítl, protože mluví stejně jako táta. Ale to jsem odbočil.) Chlapec záměrně nechtěl měnit svoji pracně nabytou dovednost. My jsme na tom jinak. Víme, že je něco špatně, ale nemáme dostatek vůle a trpělivosti opustit svoji komfortní zónu.

Let balonem je ovšem jiná disciplína. Tady stačí nezapomenout a přejít k akci. Objednat letenku pro let balonem, samozřejmě nejlépe u nás na www.balony.cz, zabukovat termín, těšit se a pak si to užít.

Během ledna, není objednávek mnoho. Ti, kteří let balonem koupí, obvykle zavolají, ptají se co a jak, kdy a kde a nakonec z nich vypadne: “Víte, dlouho o letu balonem uvažuji, ale už …”, já odpovím: “Vítejte na palubě!” A společně se těšíme, až se naživo potkáme a jaké to bude.

Tak se ani vy nebojte, zvedněte telefon a vytočte 725 806 667 - na druhé straně na vás totiž budu čekat já, můj horkovzdušný balon a hromada odpovědí na všetečné otázky. ;-)

 

Jan Smrčka

Honza Smrčka

Vzduchoplavec oddaný létání balonem tělem i duší. Jeho letecké ambice dalece přesahují vyhlídkové lety. Ty si díky kontaktu s klienty vždycky náramně užívá, ale ve volném čase se pouští do větší „divočiny“.